Sådan gør du

FIND SØFARTSLÆGE

1) FIND SØFARTSLÆGE (SØGEFUNKTION)

findsoefartslaege-soeg

Find en søfartslæge ved at bruge søgefunktionen. Du har mulighed for at søge efter region eller by. Du behøver ikke indtaste et navn på en klinik, dette er blot en ekstra mulighed hvis du ønsker at finde en bestemt klinik/søfartslæge.

2) – FIND SØFARTSLÆGE (GEOLOCATION)

findsoefartslaege-geolocation

Find en søfartslæge nær dig. Ved at trykke på “møtrik”-ikonet og derefter “Ja”, vil du have mulighed for at bruge søfartslæge.dk indbygget Geolocation*. Dvs. vi opsnapper din nuværende position og finder de søfartslæger tættest på dig.

* Ved brug af Geolocation gemmer vi ingen oplysninger på dig.
Er du teknisk, kan du læse mere om Geolocation API her.

TIDSBESTILLING / BOOKING

For at bestille tid hos en søfartslæge/klinik, skal du bruge kalenderen hos søfartslæge.dk. Kalenderen er sat super simpelt op og bestillingen kan udføres i 3 hurtige trin:
1) Vælg dato
2) Vælg tidspunkt
3) Indtast dine kontaktoplysninger

Du har mulighed for at vælge dato ved at klikke på den ønskede dato i kalenderen (se billedet herunder).

kalender1

Du kan også vælge at bruge “mini-kalenderen”, som fremkommer ved at klikke på det tomme ‘dato’ felt (se nedenstående billede).

kalender2

 

Når du har valgt en dato, som du er sikker på har frie tider, skal du vælge et tidspunkt. Igen har du 2 valgmuligheder; enten vælg et tidspunkt, som fremkommer under kalenderen eller vælg et tidspunkt ved at trykke på det tomme ‘tidspunkt’ felt til højre for kalenderen.

kalender3

 

Når du har valgt dato og tidspunkt, så vil du have mulighed for at indtaste dine kontaktoplysninger. Hvert felt af kontaktoplysningerne er påkrævet, dvs. du skal udfylde alle felter, før du kan bestille en tid hos den valgte klinik.

Indtast dine kontaktoplysninger og tryk “BESTIL TID NU“.

kalender4

 

Din bestilling er nu sendt til klinikken og du vil modtage yderligere information på din mail.

 

Show Comments